TEVÉKENYSÉGEK

Építőipari generálkivitelezés

A STETTIN-HUNGARIA Kft tevékenysége elsősorban a magasépítőipari generálkivitelezésre terjed ki. A társaság főként a Dunántőlon, valamint Budapest és vonzáskörzetében doglozik, renferenciái között megtalálhatók társasházak, középületek, kereskedelmi és ipari létesítmények kivitelezése és műemléképületek felújítása. Az elmúlt időszakban már Kelet-Magyarországon is indultak projektek.  

A kivitelezés magas színvonalának tudható be az is, hogy egyre gyakrabban találhatók a megbízók között visszatérő megrendelők .

konf._kp_008b_327_01

Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Sopron Kht. ügyvezető igazgatója:
- A társaság hozzáértéssel, precízen, a vállaltak maximális betartásával varázsolta újjá Sopron patinás épületét, a Magyar Művelődés Házát, ami ma a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a falak 1873-ban épültek. A Stettin munkája nyomán a monumentális műemléképület, Sopron egyik fontos középülete visszanyerte impozáns megjelenését, mégis modern, mindent tud, amit ma egy multifunkciós épületnek nyújtania kell.


593_327

Pandur Attila, az IMEX Filtertechnika Kft. ügyvezetője:
- Raktárcsarnokunk és irodaépületünk kivitelezésénél maximálisan elégedettek voltunk a STETTIN-HUNGARIA Kft-vel, feladataikat határidőre elvégezték, kívánságainkat teljes mértékben figyelembe vették. Korrekten és pontosan dolgoztak, csak ajánlani tudom a társaságot. Az építésvezető lelkiismeretes hozzáállását külön ki kell emelnem.008_327

Gábor Jenő építész, Egyházmegyei Hivatal, Győr:
- Már több munkával
is megbíztuk a STETTIN-HUNGARIA Kft-t, s minden bizonnyal a jÖvŐben is fogunk velÜk dolgozni. Sopronban az egyetemi kollégiumot épÍtették megbízásunkból, az Orsolyita-iskola homlokzatát újították fel és a Szent Margit óvoda tetőtérbeépítését és szerkezetmegerősítését is ők végezték - teljes megelégedésünkre. Jó minőség, abszolút rugalmasság jellemzi a társaságot. A vállalt határidőket pontosan betartották és az árban is mindig meg tudtunk egyezni...Kirendeltség

A budapesti kirendeltség (Budapest XI. kerület, Budaörsi út 125/A) 2002 óta működik. Elsősorban lakóépületek és kereskedelmi létesítmények építésében vesz részt. A társaság Budapesten is folyamatosan fejlődik, ez a műszaki személyzet folyamatos bővülésén is tapasztalható. Egyre nagyobb volumenű projektek kivitelezését nyeri el, ilyen például az ALDI áruházak építése, amelynek koordinálása szintén Budapesten történik.   

 

Bérbeadás

A STETTIN-HUNGARIA Kft 7,5 hektáros, iparvágánnyal és teljes infrastruktúrával ellátott iparterülettel rendelkezik Sopronban. A területen különböző méretben 14 ipari, illetve üzemcsarnok található, amelynek 70 százalékát a társaság bérbeadással hasznosítja. A STETTIN-HUNGARIA ezzel számos kis- és középvállalatnak ad otthont, amelyek közül több vállalat székhelyként is használja az iparterületet.

 

Alagútzsalu-rendszerek

A zsaluépítő üzemben közúti, vasúti alagutak és metróalagutak építéséhez szükséges fém zsaluszerkezetek gyártása történik. Magas minőségi követelményeknek kell megfelelniük, ezért a gyártás során folyamatosan minőségellenőrzéseket végeznek, valamint a késztermék is szigorú ellenőrzésen esik át. A gyártást magasan képzett fémszerkezet-lakatosok, valamint minősített hegesztők végzik. A zsaluszerkezeteket Ausztriában tervezik, a nyersanyag helyszínre szállítását követően az egyedülálló technológiai folyamatokat igénylő darabolás és feldolgozás a soproni zsaluépítő üzemben történik. A gyártást követően a késztermék vagy visszaszállításra kerül Ausztriába, vagy közvetlenül a rendeltetési helyére. Az egyedülálló technológiát az is tükrözi, hogy számos európai projekten (mint pl. csehországi metroépítés, alagútépítések Ausztriában és Németországban) kívül 2008 első negyedévében Ausztráliában egy földalatti vasúti alagút építéséhez készültek Sopronban a zsaluanyagok.

AKTUÁLIS

1_2_csalogany__ertekesites___v1__190_02

99 lakásból, irodákból és egy
kereskedelmi létesítményből álló
vegyes rendeltetésű épület
generálkivitelezése
Budapest II. ker. Csalogány utca 43

 

Adatvédelmi nyilatkozat